Fanshop
Zpět 30.06.2016

Spolupracujeme s projektem Fotbal pro rozvoj

Aktualita 12502
Projekt Fotbal pro rozvoj již dvanáctým rokem organizuje INEX - Sdružení dobrovolných aktivit, které působí v několika regionech České republiky, kde spolupracuje s mládežnickými neziskovými organizacemi a pořádá zde fair play fotbalové turnaje a workshopy.
"Byli jsme osloveni Sdružením dobrovolných aktivit INEX, které organizuje pod hlavičkou Fotbalu pro rozvoj fotbalové aktivity pro mladé lidi různého společenského postavení, z různých sociálních vrstev a z různých lokalit. Jelikož je fotbal považován za fenomén a spojovací článek právě mezi různě postavenými lidmi na celém světě, napomáhá toto sdružení prostřednictvím fotbalu nejen k návratu, ale také k socializaci ve společnosti. Náš klub by chtěl být nápomocen v rámci propagace Fotbalu pro rozvoj v Karlovarském kraji. Jednou z prvních sportovních akcí, která v našem kraji proběhne, se bude konat už v úterý 5. července v Hřebenech," říká k navázané spolupráci ředitel Baníku Mgr. Tomáš Provazník.

Pozvánka na turnaj na stránkách Fotbalprorozvoj.org. Více informací o tomto projektu naleznete opět na výše uvedených webových stránkách. Odkaz ZDE. Na Youtube si můžete pustit také oficiální videospot.




 

Archiv

Partneři