Fanshop
Zpět 19.12.2016

Ohlédnutí za vánoční akademií s návštěvou Michaela Krmenčíka

Aktualita 12701
Celé úterý 13. prosince strávil v Sokolově odchovanec klubu Michael Krmenčík. Po besedě se žáky sportovních tříd a setkání s dozorčí radou klubu mohl odpoledne sledovat další ročník vánoční akademie.
Po loňské účasti Petra Jiráčka, momentálně hájícího barvy prvoligového Jablonce, byl tentokrát čestným hostem vánoční akademie útočník plzeňské Viktorie a čerstvý reprezentant Michael Krmenčík. Už dopoledne zamířil na Základní školu Pionýrů, kde se zúčastnil besedy se žáky sportovních tříd. "Po zahájení se žáci ptali Michaela na vývoj jeho kariéry, oblíbené trenéry či další významné životní okamžiky spojené s fotbalem. V rámci besedy došlo k vyhlášení nejlepších žáků jednotlivých tříd, hodnotil se prospěch a chování. A zároveň jsme také ocenili nejlepší dotazy na našeho hosta," přiblížil ředitel klubu Mgr. Tomáš Provazník.

Dalším bodem na programu bylo setkání s dozorčí radou našeho klubu. "Přítomni byli Ing. Jaroslav Rokos a pan Michalský, kteří formou diskuze taktéž probrali milníky v kariéře Michaela Krmenčíka. Ten na konci našeho setkání daroval svůj dres."

Celý den byl zakončen již čtvrtým ročníkem vánoční akademie, jež v sokolovské sportovní hale odstartovala v půl páté. Tradičně byly k vidění dovednosti hráčů všech šesti přípravkových kategorií. Po úvodním slovu ředitele klubu a právě Michaela Krmenčíka byl zahájen samotný program. "Hráči našich přípravek předváděli své fotbalové dovednosti a utkali se ve vzájemných zápasech. Akademii jsme zakončili předáním diplomů a balíčků všem hráčům. Na samotný závěr se uskutečnila ještě autogramiáda s Míšou Krmenčíkem, která se setkala s velkým úspěchem," řekl k vyvrcholení celého dne Mgr. Provazník.

Součástí vánoční akademie bylo také předání baníkovského dresu s číslem 11, které v žákovských kategoriích Michael Krmenčík nosil. Dres mu předali pan Jindřich Kubrycht, který jako bývalý trenér sportovních tříd tohoto fotbalistu do Baníku přivedl, a pan Stanislav Galisz, jenž ho vedl v žákovském věku. Na oplátku Michael pak předal svůj plzeňský dres na památku sokolovskému vedení.

"Chtěl bych Michaelovi poděkovat za celý den, který věnoval mládeži našeho klubu. Po celý den kolem sebe šířil dobrou náladu a pro naše mládežníky bylo jeho vystoupení velmi motivační. Díky němu je naše výchova hmatatelná a současní hráči v našich mládežnických týmech vidí, že po jeho vzoru se mohou dostat nejen do první ligy, ale také do reprezentace," uzavřel ředitel Baníku.


FOTOGALERIE Z VÁNOČNÍ AKADEMIE - ZDE

Archiv

Partneři