Fanshop
Zpět 21.11.2017

Pavel Horváth: Gól jsme si zasloužili, jen měl přijít dřív

Aktualita 13022
Tak dlouho baníkovci dobývali vítkovickou obranu, až se jim to v poslední minutě podařilo. Třetí výhra z posledních čtyř zápasů, posun na osmé místo tabulky a spokojený Pavel Horváth na tiskové konferenci po utkání.
"Vítkovice po výměně trenéra ožili. Viděli jsme zápasy ze začátku sezóny a teď z jejího průběhu, tak byť v Hradci a doma s Opavou to výsledkově nebylo příznivé, tak hra nebyla vůbec špatná. A musím přiznat, že jsem z tohoto zápasu měl trochu obavy, protože jsme za sebou měli úspěšnou třízápasovou šňůru. Apelovali jsme na hráče, že nesmí ani o píď polevit v koncentraci, a myslím si, že se to povedlo. Čekal jsem, že Vítkovice budou lepší, a musím také pochválit naše kluky, protože splnili to, co jsme od nich před zápasem chtěli. Gól jsme dali sice až v poslední minutě, ale zasloužili jsme si ho, jen jsme ho měli dát dřív. Možná by zápas pak ještě nějaké góly přinesl. Tři body bereme s pokorou, protože utkání už vypadalo na remízu. Je trochu štěstí dát gól v devadesáté minutě, ale připomněl bych, že těch šancí jsme si v průběhu vypracovali několik," řekl k nedělnímu utkání trenér Pavel Horváth.

Výkon sokolovského celku a jeho zasloužené vítězství sportovně uznal také hostující Ludevít Grmela. "Fotbalu od začátku nepřálo ani počasí, byl takový správný podzimní den, který ani fotbalu moc nenahrával. Za moje působení ve Vítkovicích jsme odehráli asi nejhorší zápas. Z druhé strany si myslím, že domácí si za tlak, jaký si vytvořili, a za šance zasloužili zvítězit alespoň o ten gól."

 

Archiv

Partneři