Fanshop
Zpět 22.11.2017

Petr Glaser: Porazit Vítkovice? Veledůležité tři body!

Aktualita 13024
V nedělním odpoledni dovedl Baník k veledůležitým třem bodům. Kapitán sokolovského celku Petr Glaser tak po vítězství nad Vítkovicemi, které si domácí zajistili až díky brance obránce Petera Mráze z 90. minuty, neskrýval spokojení. Šikovný záložník nám po závěrečném hvizdu poskytl svoje hodnocení.

Jak hodnotíte nedělní utkání proti Vítkovicím, které jste nakonec zvládli vítězně?

Především jsme šťastní. Myslím, že je to zasloužená výhra. V druhém poločase to bylo utkání na jednu branku. Měli jsme nějaké šance, které byly stoprocentní. Zaplať pánbůh to tam v devadesáté minutě spadlo a bereme tři body.

Hosté během zápasu především bránili a nepředváděli příliš fotbalové krásy – tak se to alespoň zdálo z tribuny. Jaká byla vaše taktika od trenérů, s čím jste měli na soupeře jít?

Chtěli jsme hrát svoji hru a snažit se prosadit kombinačně. Máme dobré hřiště, takže jsme toho chtěli využít. Byli jsme silnější na balonu a dokázali jsme to dotlačit k výhře.

V kontextu vývoje tabulky, která je nesmírně vyrovnaná, jak moc důležité tyto tři body jsou a budou?

Pomyslně jsme hráli o šest bodů. Odskočili jsme spodku tabulky. Nyní nás čeká další domácí zápas s Ústím nad Labem, které budeme chtít také vyhrát, mít na kontě 24 bodů a přezimovat ve středu tabulky.



Archiv

Partneři