Fanshop
Zpět 01.01.2018

I konec roku se nesl ve znamení sportovních aktivit

Aktualita 13036
Ani v závěru roku 2017 baníkovci nezaháleli. Nechyběl tradiční turnaj trenérů, silvestrovský fotbálek a ani hokejové bitvy mezi hráči A-týmu. Přesvědčte se sami:
Po skončení podzimní části tohoto soutěžního ročníku se na umělé trávě v areálu Baníku uskutečnilo tradiční předvánoční měření sil trenérů nejen mládežnických kategorií a zaměstnanců klubu. Do čtyřčlenného turnaje zasáhl také Pavel Horváth a David Vaněček z trenérského štábu A-týmu. Z vítězství se nakonec radovalo mužstvo složené z trenérů přípravek. K vidění byla řada fotbalových parádiček, které následně byly poctivě zhodnoceny při posezení v hospodě U Kopačky, kde uplynulý rok 2017 okomentoval také sportovní ředitel klubu V. Hejret společně s ředitelem Baníku Mgr. Tomášem Provazníkem.



Ještě před dovolenou se hráči A-týmu sešli několikrát i na ledě, aby v úporných hokejových bitvách přišli na to, kdo má momentálně lepší formu. Sice byl k vidění i dres zástupce NHL Dallas Stars, který oblékl gólman Petr Bolek, ale na draft do nejslavnější hokejové soutěže na světě už to nejspíše stačit nebude. S hokejkou v ruce se zapojili i ředitel klubu T. Provazník a trenérský štáb ve složení P. Horváth, D. Vaněček a S. Vahala.



Poslední den v roce patřil opět tradičnímu silvestrovskému fotbálku, jehož se každoročně účastní řada bývalých hráčů Baníku. Tentokrát nechyběli ani trenéři mládeže a jejich potomci, kteří také hájí sokolovské barvy. Na umělé trávě řídil defenzivní činnost vítězného mužstva (a že to letos byla hodně jednostranná podívaná) mistr světa v kopané mezi lékařskými reprezentacemi Josef Bolen. Utkání hrané 2 x 30 minut na celé hřiště přineslo řadu pohledných fotbalových akcí, spoustu gólů (do jedné brány) a několik přísně odpískaných ofsajdů. Tato témata byla následně velmi důsledně diskutována v restauraci U Kopačky, kam už se všichni aktéři jistě těší i za rok.

FOTOGRAFIE ZE SILVESTROVSKÉHO FOTBÁLKU



Archiv

Partneři