Fanshop
Zpět 23.01.2018

Na turnaji krajských výběrů reprezentovali také mladí baníkovci

Aktualita 13046
V pátek v sobotu se v chebské sportovní hale uskutečnil halový turnaj krajských fotbalových výběrů. Reprezentace Karlovarského kraje, ve které bylo hned dvanáct baníkovců, obsadila sedmou příčku.
Karlovarský kraj na turnaji reprezentovalo hned dvanáct hráčů z našeho klubu, jednoho fotbalistu dodala karlovarská Slavia. Fotbalového klání se zúčastnilo sedm českých výběrů, které hrály systémem každý s každým jednou 25 minut v klasickém halovém rozestavení 4+1. Reprezentanti domácího kraje obsadili 7. pozici.

Výsledky:

Karlovarský kraj - Jihočeský kraj 4:4
Karlovarský kraj - Středočeský kraj 4:7
Karlovarský kraj - Hlavní město Praha 2:8
Karlovarský kraj - Plzeňský kraj 1:4
Karlovarský kraj - Liberecký kraj 1:4
Karlovarský kraj - Ústecký kraj 7:3

Hodnocení jednoho z trenérů výběru, Marka Kratochvíla, který jinak plní úlohu šéftrenéra baníkovských žákovských kategorií: "Do turnaje jsme vstoupili velmi dobrým výkonem proti Jihočeskému kraji. Nezvládli jsme však závěr utkání a v posledních minutách jsme ztratili vedení 4:2. V dalších utkáních se bohužel opakoval vždy totožný scénář, kdy jsme nedokázali proměňovat vyložené brankové příležitosti a přes velmi dobré výkony jsme utkání nedotáhli k tíženému vítězství. Brankově jsme dokázali na náš výkon navázat až v posledním utkání s Ústeckým krajem. S předvedenými výkony všech hráčů jsem spokojený, výsledkově je však pro nás letošní ročník zklamáním."

Archiv

Partneři