Fanshop
Zpět 14.04.2018

Bez absolutního nasazení to nepůjde, radí hráčům Pavel Horváth

Aktualita 13114
Po domácí remíze s Pardubicemi a výhře ve Znojmě budou chtít fotbalisté Baníku pokračovat v jarním bodovém sběru i v neděli proti Viktorii Žižkov. Trenér Pavel Horváth před utkáním mluvil o tom, co jeho svěřence může k bodům přivést, ale také se ještě krátce vrátil k vyhranému zápasu na jihu Moravy.
V minulém kole vybojovali baníkovci první vítězství v jarní části sezóny. Ve Znojmě po premiérové trefě Stanislava Vávry ze závěru utkání zvítězili 1:0, což pochopitelně trenéra Pavla Horvátha potěšilo. "Pocity jsou samozřejmě příjemné. K vítězství nás dovedlo zejména to, co jsme si s klukama řekli ohledně obranné hry. Také jsme měli štěstí, když jsme na konci využili naši šanci. Kluci odevzdali maximum a odměnou jsou jim tři body," shrnul zápas 21. kola jeden ze sokolovských trenérů.

Nyní baníkovce čeká v domácím prostředí zápas proti Viktorii Žižkov. "Proti Pardubicím i Znojmu kluci viděli, že bez absolutního nasazení a bez chyb to jinak nepůjde. Takže zase budeme chtít vzadu udržet nulu a já vždycky říkám, že naše mužstvo si vždy dokáže vypracovat šance. Nesmíme inkasovat a věřím, že nějakou šanci proti Žižkovu proměníme," hledá recept na úspěch Pavel Horváth.

"Pro nás není úplně rozhodující, jaký soupeř proti nám stojí. Pokud v obraně zůstaneme silní, zápas zvládneme. Budeme muset zopakovat výkony z předchozích zápasů a věřím, že naše hra směrem dopředu se bude postupně zlepšovat," věří trenér Baníku, který bude pro nedělní utkání postrádat vykartovaného Vojtěcha Přeučila.

Archiv

Partneři