Fanshop
Zpět 14.07.2018

Měli jsme hrát o dva zápasy více, mrzí trenéra Horvátha

Aktualita 13205
Už jen týden chybí do startu dalšího ročníku Fortuna:národní ligy. Baníkovci v minulém týdnu ladili formu na soustředění ve Františkových Lázních. Trenér Pavel Horváth si průběh přípravy pochvaluje s jednou výjimkou - litoval přípravných zápasů, které se bohužel nepodařilo odehrát. I tak mohou v kádru A týmu sokolovští trenéři přivítat až devět nových tváří. Radost udělali Pavlovi Horváthovi také chorvatští fotbalisté, kteří se probojovali do finále MS.
"Soustředění proběhlo tak, jak jsme potřebovali a jak jsme i předpokládali. Bohužel na poslední chvíli nám přípravné duely odřekly dva německé týmy, a tak jsme narychlo museli shánět náhradu. Podařilo se dohodnout utkání v Plavně, které ale z mého pohledu nebylo moc optimální. Šli jsme do něj z plného tréninku, takže výkon z naší strany nebyl úplně optimální. Mrzí mě, že jsme neodehráli všechny zápasy, měli jsme hrát o dvě utkání více," zalitoval trenér Horváth.

Baníkovce čeká v sobotu 14. července od 16 hodin poslední přípravné utkání. V Teplicích nastoupí proti prvoligovému domácímu celku. "Myslím si, že jsme zhruba stihli všechno, co jsme chtěli zvládnout. Nicméně stále máme pár dní v tomto týdnu a celý příští týden na to, abychom ještě stihli dokončit pár věcí. Věřím tomu, že kluci budou na start sezóny připraveni."

Se sokolovským celkem se v průběhu letní přípravy připravovali několik nových fotbalistů, z nichž se někteří v kabině zabydlí minimálně pro podzimní část druholigové sezóny. Tato jména budeme v průběhu příštích dnů průběžně zveřejňovat. Místo v kádru si nevybojovali Jan Špaček a Filip Čihák.

V neděli 15. července se v Rusku odehraje finálové utkání Mistrovství světa, v němž se představí týmy Francie a Chorvatska. Pavel Horváth se stal tváří kampaně Jsem Chorvat, a tak jej finálová účast balkánského mužstva potěšila. "Musím přiznat, že tento jakoby vtip vychází až nad očekávání. Nicméně s radostí můžu říct: Jsme ve finále! Ale teď trochu vážněji. Hráči Chorvatska předvádí fakt až heroické výkony, jsem z toho nadšený. Vybral jsem si je jako svého favorita a fandím jim pochopitelně i ve finále."
 

Archiv

Partneři