Fanshop
Zpět 09.08.2018

Byli jsme málo hladoví po gólu, mrzelo Adama Ševčíka

Aktualita 13232
Pětadvacetiletý útočník byl jediným střelcem Baníku v utkání 3. kola proti Hradci Králové, jenže jeho branka na body nestačila. Sokolovský forvard jen korigoval stav na konečných 1:3. Baníkovci prohráli i třetí zápas v nové sezóně a Adam si je této situace vědom.
Adame, zápas jsi začal na střídačce, tak jak jsi průběh prvního poločasu z této pozice viděl?

Pětatřicet nebo čtyřicet minut jsme je tlačili, nepustili do žádné šance, máme míč, kontrolujeme hru, akorát se nedokážeme natlačit do šestnáctky. Hráli jsme jen po šestnáctku, měli tam málo hráčů. Vypadlo to, jako kdybychom neměli takový hlad po gólu. Nejsme schopni ten gól vstřelit a pak ve čtyřicáté minutě dostaneme branku z brejku.
 
Do druhého poločasu jste šli s jasným cílem – vyrovnat. Ale to se nepodařilo. V čem hledat důvody?

I když jsme dostali druhý gól, bylo podle mě ještě dost času s tím zápasem něco udělat. Já jsem měl jít na hřiště, ale zrovna ten druhý gól padl, takže to bylo těžké. Ale pořád jsme měli dvacet minut, abychom utkání otočili. Jenže to se nepovedlo. Podle mě nás hodně sráží individuální chyby, tohle není poprvé, co se nám to stalo.
 
Začátek sezóny je hodně podobné tomu loňskému startu…

Není podobný, je to ještě horší. Nemáme po třech kolech ani bod, což je hodně špatné. Měli bychom se nad tím zamyslet.
 
Dá se alespoň hodnotit pozitivně, že z osobního hlediska se ti podařilo skórovat? Pro útočníka je to určitě dobrá zpráva.

Po zranění z loňské sezóny už od přípravy trénuji normálně a cítím se v pořádku. Určitě je pro mě dobře, že jsem vstřelil gól a že jsme se tak snad chytnul. Doufám, že příště dostanu šanci.
 
Teď vás čeká zápas ve Varnsdorfu. O cíli pro tento zápas asi není pochyb, že?

No jasně, musíme přivézt tři body, i kdybychom nechtěli.
 

Archiv

Partneři