Fanshop
Zpět 13.03.2019

Michal Hlavatý: Hrábli jsme si na dno

Aktualita 13413
Ani druhé utkání jarní části sezony fotbalistům Baník Sokolov bodově nevyšlo.
V úvodu si sice Baník vypracoval velkou šanci, kdy mohl skórovat Liener, ale místo toho se brzy do vedení dostali hosté z Varnsdorfu. „Mohlo se to vyvíjet jinak, byly tam i jiné šance, takže bych to nesváděl na to, že Erik nedal tu tutovku. Spíš to bylo o tom, že jsme jim darovali tři góly nevynucenými ztrátami,“ mrzí Michala Hlavatého, který odehrál celý zápas ve středu zálohy. Následující minuty se pro sokolovský tým nevyvíjely dobře.
 
Baník dostal první gól, následovala červená karta pro Mejdra a vzápětí inkasovaný druhý gól. První poločase tedy sokolovským fotbalistům nevyšel. „Bylo to dost ovlivněné tím, že jsme hned na začátku dostali červenou kartu. Začali jsme ale dobře. Měli jsme tam dvě-tři tutové šance, které jsme nedali a oni z brejku nám dali jeden gól, pak jeden ze standardky, z dalšího brejku jsme dostali červenou kartu,“ hodnotí nevydařený začátek mladík v sokolovské sestavě.
 
Navzdory dvoubrankové ztrátě nastupoval Baník do druhého poločasu s odhodláním. „Chtěli jsme do druhé půle naskočit jako na konci té první, kdy jsme posledních deset-patnáct minut i v deseti hráli dobře. Byli jsme kompaktní a chodili jsme do brejků.  Ale pak jsme dostali třetí gól, sice dva dali, ale nevyšlo to,“ říká Michal Hlavatý, který byl v neděli jeden z nejaktivnějších hráčů Baníku.
 
V závěru Baník zápas ještě zdramatizoval. „I v deseti hráčích jsme se snažili, nakonec jsme dali dva góly, které ale nestačily“. Góly Glasera a Mišůna znamenali jen snížení na 2:3. „Hrábli jsme si na dno. Je to škoda. Měli jsme nějaké standardní situace, myslím, že některé výhody, které jsme dostali, tak se mohly písknout standardky. Ty jsme potřebovali a mohli jsme z nich nějaký gól ještě dát,“ lituje ztráty bodů Michal Hlavatý.  
 

Archiv

Partneři