Fanshop
Zpět 14.06.2019

Baníku začala letní příprava, utká se v ní s třemi prvoligovými týmy

Aktualita 13529
V pátek 14. června začala sokolovským fotbalistům příprava na novou sezónu prvním tréninkem ve Františkových Lázních. Na něm se představilo celkem dvacet hráčů, z nichž někteří byli novici, některé hráči již v sokolovském dresu neuvidíme. Během krátkého přípravného období čeká na Západočechy hned trio prvoligých mužstev.

"Dnes jsme zahájili přípravu na nový soutěžní ročník se stávajícím realizačním týmem. Asistentovi Davidovi Vaněčkovi byli rozšířené trenérské pravomoci," uvedl k začátku přípravy výkonný ředitel Tomáš Provazník. Na něj navázal sportovní ředitel Vítězslav Hejret: "Sešli jsme se v areálu Baníku, poté jsme se přesunuli do osvědčených Františkových Lázní. Tréninky zatím povede David Vaněček, o složení realizačního týmu jednáme a bližší informace bychom mohli mít v průběhu příštího týdne. V týmu skončili Kosak, Mišůn, Holek a Voleský, z hostování v Prostějově se vrátil Adam Ševčík. Do letní přípravy se s námi zapojili tři dorostenci Patrik Fišer, Lukáš Šulc a Dan Dvořák. Kromě nich jsou u nás na zkoušce střední záložník Jan Prokš, který přichází z Liberce a který u nás působil v žákovských kategoriích, a ofenzivní záložník Jakub Selnar z Viktorie Plzeň. Celkem máme k dispozici osmnáct hráčů a dva gólmany."

Nejbližší zápas čeká sokolovské fotbalisty ve středu 19. června, kdy se od 16:30 utkají v plzeňské Luční ulici s Viktorií Plzeň. Následovat bude přátelské utkání v Kynšperku (sobota 22. 6. od 16 hodin) a soustředění ve Františkových Lázních, na jehož konci v sobotu 29. června hrají ve Spořicích u Chomutova s prvoligovými Teplicemi. O prvním červencovém víkendu je čeká souboj v Mladé Boleslavi, pro kterou půjde o generálku na start FORTUNA:LIGY. Baníkovci svou generálku odehrají v sobotu 13. července dopoledne na hlavním stadionu proti třetiligovým Domažlicím. Další přípravné utkání jsou v jednání.



Archiv

Partneři