Fanshop
Zpět 22.06.2019

V Kynšperku se baníkovci trefili patnáctkrát

Aktualita 13537
Setkání dvou celků zcela odlišné sportovní úrovně se odehrálo v Kynšperku nad Ohří, kam se vydali fotbalisté Baníku na přátelské utkání. O výsledek tentokrát příliš nešlo, diváci si však přišli na své a viděli celkem šestnáct gólů.
22.06.2019 16:00 TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří - FK Baník Sokolov 1:15
TJ Slavoj Kynšperk nad OhříFK Baník Sokolov
Branky:90. 1:15
28., 31. a 38. Dvořák II, 1. a 5. Ševčík A., 58. a 64. Selnar, 61. a 75. Ruml, 67. a 83. Machek, 76. Glaser, 80. Ševčík O., 81. Beránek, 85. Fišer
Sestava:

1. poločas: Šiman - Ruml, Šulc, Čihák, Dvořák II - Liener, Prokš - Štípek, D. Dvořák, Beránek - A. Ševčík

2. poločas: Dvořák I - Ruml, Šulc, O. Ševčík, Mejdr - Machek, Prokš - Selnar, Glaser, Beránek - Fišer
Rozhodčí:Makovec L.
Počet diváků:300

Kynšperský Slavoj oslaví v letošním roce 100 let od založení, a tak si domácí tento jubilejní rok zpestřili konfrontací s Baníkem. Sokolovští trenéři poslali do zápasu všechny testované hráče s výjimkou lehce zraněného Ondřeje Štursy a chyběl také Stanislav Vávra. Zápas se dle očekávání hrál v režii Baníku, který se prosadil už v 1. minutě, když Liener vysunul za obranu Beránka, ten předložil míč Adamu Ševčíkovi, navrátilci z hostování v Prostějově, a hosté vedli 1:0. Stejný hráč přidal v 5. minutě i druhou branku, když po vyražené střele stál na správném místě. Po čtvrthodině hry pálil z velké dálky Hanzlíček, ale Šiman si s jeho pokusem poradil. Ve 28. minutě kopali baníkovci roh, který přistál přímo na hlavě Jakuba Dvořáka II a ten jej nasměroval do dolního rohu branky - 3:0. Dvořák II byl v akci i o tři minuty později, když obdržel míč za obranu, udělal kličku brankáři a poslal míč do sítě - 4:0. Jakub Dvořák II zkompletoval hattrick ve 38. minutě, kdy po centru zleva střílel přesně k tyči. Poločas vyhráli sokolovští 5:0, přestože šancí na skórování měli více. Několikrát mohli zahrozit i domácí hráči, ale Šimana nepřekonali.

Do druhé půle vyběhla na trávník pozměněná sestava, ve které už byli také ostřílení Machek s Glaserem. Nejprve rozvlnil síť v 58. minutě Ondřej Ševčík, ale kvůli ofsajdu branka neplatila. Ve stejné minutě však navýšil vedení na 6:0 Jakub Selnar, který si počkal na zadní tyči na přetažený centr a pak míč napálil nekompromisně pod břevno. V 61. minutě se na pravém křídle prosadil Ruml a přesným pokusem k zadní tyči zvýšil na 7:0. V 64. minutě se Selnar ocitl sám před brankářem a s přehledem vstřelil osmý sokolovský gól. O minutu později se z gólu mohl radovat dorostenec Fišer, jenže branka neplatila kvůli ofsajdovému postavení. V 67. minutě našel Selnar před bránou Machka, který bez problémů zaznamenal devátý gól Baníku. V 75. minutě se opět individuálně prosadil Ruml a znovu se nemýlil - 10:0. Další baníkovskou branku obstaral za další minutu Petr Glaser, k němuž se dostal míč po centru z levé strany. Poté za kynšperský celek začal chytat Jakub Dvořák I, který si prohodil místo se svým protějškem. A v brance domácích se rozhodně nenudil. V 80. minutě Fišer sklepl míč před Ondřeje Ševčíka a ten posunul skóre na 12:0. V 81. minutě prostřelil Dvořáka z úhlu Beránek - 13:0. V rozmezí dalších čtyř minut se po sólovém nájezdu trefil Machek a po něm také do prázdné brány Fišer. Domácí se však čestného úspěchu dočkali. Běžela poslední minuta, když z rychlého kontru vybojovali roh, po kterém přesnou hlavičkou stanovili na konečných 15:1 ve prospěch hostujících profesionálů.

V průběhu utkání byly pro malé fandy připraveny dovednostní soutěže, o poločase byla přichystána soutěž a po závěrečném hvizdu byli vyhlášeni nejlepší hráči obou celků. V přátelské atmosféře ještě následovala autogramiáda našich hráčů.

FOTOGALERIE



Archiv

Partneři