Fanshop
Zpět 03.07.2019

David Štípek pokračuje v Baníku! Končí Beránek a testovaný Prokš

Aktualita 13551
Pozitivní zprávou pro naše fanoušky může být informace, že vedení klubu se dohodlo se 27letým šikovným záložníkem na prodloužení smlouvy o další rok, a tak Davida uvidíme kouzlit na obou krajích zálohy i v nové sezóně. Naopak smlouva skončila Adamovi Beránkovi, který tak v Sokolově nebude pokračovat stejně jako testovaný Jan Prokš z Liberce.

David Štípek přišel do Baníku před minulou sezónou, a pokud byl zdravý, patřil do základní sestavy druholigového A-týmu. V průběhu ročníku 2018/2019 nastoupil do 28 druholigových zápasů a na hřišti pobyl 2084 minut, což z něj udělalo čtvrtého nejvytíženějšího hráče mužstva. Nyní se s vedením Baníku dohodl na prodloužení profesionální smlouvy do 30. 6. 2020.

Naopak profesionální smlouva skončila k 30. 6. obránci či záložníkovi Adamovi Beránkovi, který tak nebude figurovat v kádru Baníku pro další sezónu. Zkouška byla ukončena záložníkovi Janu Prokšovi, který se tak vrací do Slovanu Liberec. V kádru také nezůstane dorostenec Daniel Dvořák. Další dorostenci stoper Lukáš Šulc a Patrik Fišer zůstávají u A-týmu.

V nominaci reprezentační U19 na Mistrovství Evropy v Arménii figurují jako náhradníci Jakub Selnar a Ondřej Štursa, oba hráči plzeňské Viktorie se momentálně připravují s Baníkem.



Archiv

Partneři