Fanshop
Zpět 15.01.2020

Nezastavitelné přípravky ovládly své turnaje

Aktualita 13723
O víkendu se o skvělou reprezentaci baníkovského fotbalu zasloužili naši malí šikulové z přípravek. Ti dominovali na všech frontách a obsadili fantastické první místo na všech třech turnajích.

Kategorie U7

Dominantním výkonem se na turnaji ve Františkových Lázních blýskla kategorie U7. Mladé naděje našeho klubu projeli turnajem bez zaváhání a se skóre v poměru 21:0 si zcela oprávněně tato kategorie došla pro celkové prvenství. Nejlepším hráčem turnaje byl navíc zvolen baníkovec Kryštof Zach.

Kategorie U8

O další skvělou reprezentaci baníkovského fotbalu se postarala kategorie U8. Ta zcela ovládla turnaj v Chomutově s celkovým skóre 21:1. Nejlepším střelcem turnaje se stal mladý talent a baníkovec – Max Novotný. Krátké zhodnocení turnaje nám připojila trenérka týmu, Petra Bauerová.

Petra Bauerová (trenérka kategorie U8): Po vánoční pauze nastoupili kluci do turnaje s velkou chutí, která kompenzovala v závěru individuální chyby.  Kluci předvedli bojovný výkon, zvládali osobní souboje a odměnou nám bylo konečné 1. místo.

Kategorie U9

Kategorie U9 se pod vedením trenéra Moravce vydala na turnaj do Jirkova. Turnaj si všichni moc užili, a to také zejména díky skvělým výkonům našich malých borců. Tyto výkony nakonec vyústily v zasloužené první místo s fantastickým skóre 20:2. Baníkovci zde předváděli skvělý kolektivní výkon a pohledný fotbal.



Archiv

Partneři