Fanshop
Zpět 12.02.2020

Baník v přípravě znovu vítězí

Aktualita 13756
Baník dokázal navázat na poslední vítězství s Ústím nad Labem a veze si z Velvar další vítězství. Baníkovci dokázali udolat Chrudim v poměru 3:1.
12.02.2020 12:00 MFK Chrudim - FK Baník Sokolov 1:3 (1:2)
MFK ChrudimFK Baník Sokolov
Branky:25. Manzia, 40. Hasil, 88. Ruml
Sestava:Šiman – Krátký, Hasil, Tkadlec, Vondra – Vávra (75. Štursa), Kopřiva, Skopec, Kovář (65. Ruml) – Yu (65. Červenka), Manzia (75. Machuča)
Rozhodčí:
Počet diváků:100

Chrudim vstoupila do utkání velmi aktivně a svým důrazem v osobních soubojích dělala sokolovským velké problémy. Celá aktivita soupeře vyústila v úvodní branku ve 14. minutě z kopačky Rybičky, díky kterému se Chrudim dostala do vedení. Baník však zbraně nesložil a Chrudim si svého vedení moc dlouho neužívala, již ve 25. minutě srovnal Manzia. Vyrovnávající branka našeho soupeře zaskočila a iniciativu na hřišti přebral Baník. Svou premiérovou trefu v dresu Baníku zaznamenal Karel Hasil, který si v závěru prvního poločasu naskočil na rohový kop a poslal míč hlavou do sítě. Baník tak mohl jít do šaten s lepším pocitem z otočeného skóre ve vlastní prospěch.

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, Baník na hřišti kombinoval a dostával se do slibných příležitostí, se kterými však nedokázali naši fotbalisté správně naložit. Po mnoha šancích rozhodnout zápas přišla v 88. minutě branka z kopačky střídajícího Ondřeje Rumla, který zatím zažívá velmi povedený návrat do baníkovského dresu z hostování v Domažlicích.

Baník tak v přípravě opět zvítězil nad soupeřem, kterému bude vzdorovat i v jarní ligové části. Další utkání čeká Baník již v sobotu, kdy se utká s FC MAS Táborsko.



Archiv

Partneři