Fanshop
Zpět 14.02.2020

V dalším přípravném zápase Baník podlehl Táborsku

Aktualita 13757
Po pouhých třech dnech čekalo baníkovce další utkání. Na středeční výhru proti Chrudimi bohužel tým kouče Pilného nenavázal. V pátečním odpoledni baníkovci podlehli lídrovi třetí ligy Táborsku. Jihočeši zvítězili na hřišti na pražském Zličíně 4.1
15.02.2020 12:00 FC MAS Táborsko - FK Baník Sokolov 4:1 (1:0)
FC MAS TáborskoFK Baník Sokolov
Branky:11., 58. Tolno, 77. Vandas, 89. Kučera76. Štursa
Sestava:

1. poločas: Dvořák I. - Vondra, Skopec, Hasil, Ruml - Štursa, Hackl, Machuča, Kopřiva, Vávra - Červenka

2. poločas: Dvořák I - Krátký, Skopec, Tkadlec, Dvořák II. - Štursa, Hackl, Machuča, Kovář - Ruml - Yu

Rozhodčí:
Počet diváků:0

V úvodních minutách zápasu byla k vidění spíše opatrná hra, ve které měli mírnou převahu Jihočeši. Ti se dostali rychle do vedení, když se už v 11. minutě prosadil Emanuel Tolno. Baníkovci se postupně dostávali do tempa, nicméně nedokázali si vypracovat nebezpečné situace. Když už se do nich naši hráči dostali, dobře si s nimi poradil brankář soupeře. Začátek druhého poločasu byl naopak čistě v režii baníkovců. Ti si vypracovali několik slibných příležitostí, jenže žádná nebyla přetavena ve vyrovnání. 

A tak se podruhé v utkání radovalo Táborsko. Z brejkové situace se znovu prosadil Tolno. Až v 76. minutě se Baníku podařilo dostat na dostřel, kdy se po povedené akci prosadil Ondřej Štursa. Ovšem za minutu později Táborsko opět uteklo na dvoubrankový rozdíl, kdy další únik využil Vandas. V 89. minutě další protiútok zhodnotil Martin Kučera a uzavřel tak skóre pátečního zápasu. Baník v něm podledhl Táborsku 1:4. 



Archiv

Partneři