Fanshop
Zpět 13.07.2020

Ondřich: Zápas s Baníkem Ostrava byl to nejlepší!

Aktualita 13854
Přinášíme Vám rozhovor s jedním z nejvěrnějších fanoušků našeho klubu. Jaroslava Ondřicha ovšem nezdobí pouze jeho věrnost sokolovským barvám, ale je také zcela určitě tím nejhlasitějším fanouškem na domácích i venkovních duelech.

Pamatujete si, kdy ve Vás vypukla oddanost k sokolovskému klubu, která stále trvá i do dnešních dní?

To si bohužel už opravdu nepamatuji, jelikož je to strašně dávno. Chodíval jsem pravidelně fandit na Baník ještě v dobách, kdy se zde hrála divizní soutěž.

Mrzí Vás sestup Baníku do nižší soutěže?

Pro mě je hlavní, že Baník bude nastupovat k zápasům i v příští sezoně. Hlavně přeji klubu jen to nejlepší.

Takže si klub zachová Vaši věrnost i pro nadcházející sezonu?

To zcela určitě! Zřejmě se mi nepodaří navštívit všechna domácí utkání, jelikož bydlím až v Mladé Boleslavi a každá cesta je časově i finančně náročná. Ale budu se snažit navštívit co nejvíce domácích duelů a k tomu přidám venkovní zápasy, které navštěvuji dokonce častěji.

Který zápas jste se Vy s Baníkem nejvíce užil?

Řeknu zápas v Ostravě, kde jsme s tamějším Baníkem prohráli 3:0. Ovšem nezapomenutelná byla atmosféra tohoto utkání, kterou jsem si velmi užil a odjížděl z utkání nadšený. Nezapomenu také na slavný duel se Spartou.

Baníkovským dresem prošlo během Vašich let na tribuně mnoho fotbalistů. Na které vzpomínáte nejraději?

Budu jmenovat tři, kteří za ta dlouhá léta byli v mých očích ti nejlepší. Prvním je Petr Jiráček, který udělal velkou kariéru a už v Sokolově bylo vidět, že něj bude dobrý fotbalista. Vzpomínám také na Hlavatého, který byl v letošním ročníku zvolen nejlepším hráčem celé soutěže a Pardubicím pomohl do první ligy. Ze současného kádru bych rád zmínil Ondřeje Rumla, ve kterém též vidím velký potenciál.

Na závěr se Vás zeptám, na kterou sezonu vzpomínáte nejraději?

Bohužel si nepamatuji přesně ročník. Jednalo se ovšem o sezonu, kdy byl na trenérské lavici pan Látal. Velmi jsem tehdy obdivoval styl fotbalu, kterým se Baník pod vedením tohoto kouče prezentoval.

 

 



Archiv

Partneři