Fanshop
Zpět 14.09.2020

Přípravky nadělovaly v Mariánských Lázních

Aktualita 13896
Přípravky si s chutí zastříleli na půdě Mariánských Lázní. Děti také zvládly derby s karlovarskou Slávií.

Fotbalisté FC Viktoria Mariánské Lázně tvrdě narazili na naší hvězdnou kategorii U10, která soupeře porazila jednoznačně v poměru 16:34.

Kategorie U7 zas narazila na Spartak Horní Slavkov, který naše naděje porazil v poměru 1:14. Gól Baníku vstřelil Jonáš Procházka. Děti předvedly zlepšené nasazení a některé hezké momenty, zatím však se staršími soupeři nedokážou držet krok.

V derby U11 porazila karlovarskou Slavii U11 v poměru 11:4 (5:4). V prvním poločase karlovarští drželi díky jejich bojovnosti a brankáři vyrovnané skóre. O přestávce si však baníkovci v kabině řekli, kde dělají chyby a co musejí zlepšit. To se jim povedlo a zaslouženě U11 vyhrála. Trenér Gabrle chválil své svěřence za zlepšený druhý poločas. Také poděkoval za pomoc hráčům U10 - M. Richtrovi a D. Pakostovi.

Kategorie U8 porazila tým Mariánských Lázní jednoznačně 7:45. Utkání bylo jednoznačnou záležitostí. Kluci dokázali do hry přenést věci, které se učí na tréninku. Trenér Kellemann děkoval hráčům z kategorie U9, kteří pro toto utkání doplnili tým.

Do dalšího zápasu nastoupil tým Baníku, který byl složený z dětí kategorií U7, U8, U9 a U11. Soupeřem byl tým FC Cheb, za který nastoupili fotbalisté starších ročníků. Hru negativně ovlivnil přílišný respekt ke staršímu soupeři. Přestřelka skončila ve prospěch FC Cheb 56:22.



Archiv

Partneři