Fanshop
Zpět 14.12.2020

Přípravky a žáci zpět na scéně

Aktualita 13933
Přípravkové a žákovské kategorie vyběhly konečně na travnatý povrch. Děti byly po dlouhé době bez zápasového vytížení lační a do všech utkání nastoupily s velkou chutí. Pochvalu si zaslouží kategorie U12, která v derby porazila karlovarskou Slavii vysoko 17:2.

Nelenila tradičně ani kategorie U8. Ta pro změnu změřila síly s Královským Poříčím, a i toto utkání skončilo vysokým vítězstvím 12:4. Baníkovci si utkání dle slov trenéra Kelemana užili a těší se na další společná vítězství.

Naši nejmenší šikulové z kategorie U7 si otevřeli střelnici v utkání s Hvězdou Cheb, kterou rozstříleli v poměru 50:1.

S Královským Poříčím se utkala také kategorie U9. Trenérka po utkání chválila své svěřence ze předvedené výkony, které byly okořeněné krásnými individuálnímu akcemi. Nejvíce trenérka ocenila ochotu spolupráce mezi baníkovci, která v tomto utkání fungovala na jedničku.

Derby s karlovarskou Slavií odehrála i kategorie U10. Trenér si pochvaloval zejména zlepšující se výkon svých svěřenců a posun fotbalového myšlení týmu. Baníkovci soupeře přehráli herně i pohybově a zaslouženě zvítězili.

Jedinou prohru si připsala kategorie U7, která padla proti starším soupeřům z Nové Role 12:4. Branky si v baníkovském dresu připsali Bauer, Procházka, Michalec a Brett.



Archiv

Partneři