Fanshop
Zpět 03.07.2021

Baníkovci v rámci přípravy sehráli utkání s Teplicemi

Aktualita 13978
Baníkovci sehráli první přípravné utkání v rámci letní přípravy. Do areálu Baníku Sokolov zavítal tým FK Teplice B, který byl posilněn o zvučná jména. V sestavě hostí se objevili například Jakub Hora, Admir Ljevakovič nebo oblíbenec skotských fanoušků Jan Rezek. Baníkovci sehráli se soupeřem vyrovnané utkání. O výsledku zápasu rozhodla pohledná trefa nůžkami z 12. minuty, kterou měl na svědomí teplický Sinu.
03.07.2021 11:00 FK Baník Sokolov - FK Teplice "B" 0:1
FK Baník SokolovFK Teplice "B"
Branky:12. Sinu
Sestava:

I. poločas: Štrunc - Blažek, Kolář, Neudert, Čermuš, Hackl, Kovář, Stehlík, Fišer, Martinec, Mlika

II. poločas: Richter, Hajdo, Krlička, Stan, Tesař, Nedbalý, Kovář, Bílek, Fišer, Peška, Strmiska

Rozhodčí:
Počet diváků:0

Hodnocení trenéra Štěpána: „Do začátku utkání jsme nastoupili velmi zaskočeně a úvod zápasu patřil soupeři. Ve 12. minutě jsme inkasovali branku, která nakonec celé utkání rozhodla. Rozhodující moment utkání přišel paradoxně v moment, kdy jsme hru srovnali a začali hrát fotbal, který jsme si představovali. I přes inkasovanou branku jsme dokázali pokračovat v aktivní hře. Aktivita nám přinesla několik zakončení, v nich jsme bohužel nebyli dostatečně důrazní. Největší příležitost jsme měli ve 31. minutě, když Stehlík z malého vápna jen nastřelil brankáře hostí. Během utkání jsme zahrávali také několik standartních situací, bohužel ani ty branku nepřinesly.

Do druhého poločasu jsme udělali celkem 8 změn. Bohužel hráči v druhém poločase nenavázali na dobré tempo našich fotbalistů z prvního poločasu. Teplice byly v průběhu celého druhého poločasu lepším týmem, i když jsme si dokázali vytvořit nějaké příležitosti. Bohužel jsme opět nedokázali vstřelit branku. Některé pasáže utkání nám ukázaly, že jdeme správnou cestou. Chtěl bych poděkovat všem divákům, kteří nás přišli na domácí utkání podpořit.“

Fotogalerie z utkání ZDE.



Archiv

Partneři