Fanshop
Zpět 11.05.2022

Rezerva pokračuje na vítězné vlně

Aktualita 14166
V pořadí patnácté vítězství si připsala sokolovská rezerva, která naposledy ztratila body v září minulého roku. Baníkovci tentokrát na domácí půdě přivítali houževnatý tým Plesné. V průběhu prvního poločasu se diváci žádné branky nedočkali. Gólová smršť přišla až ve druhé polovině hry, kdy sokolovští fotbalisté vstřelili celkem sedm branek. Řádil především ukrajinský forvard Dmytro Shamych, ten vstřelil tři branky a na další přihrál.
20. kolo, 08.05.2022 17:00 FK Baník Sokolov - TJ Jiskra Plesná 7:0
FK Baník SokolovTJ Jiskra Plesná
Branky:52. Hendrych Vlastimil, 55. Shamych Dmytro, 60. Fišer Patrik, 65. Shamych Dmytro, 83. Fojtík Martin, 85. Shamych Dmytro, 89. Kýček Kryštof
ŽK:73. Šulek
Sestava:

Štrunc – Valovič (66. Verner F.), Šulc, Kopřiva (75. Verner V.), Hendrych – Fišer (69. Metlička), Rustler, Kýček, Shamych - Fojtík, Moravec (46. Procházka)

Náhradníci: Metlička, Procházka, Verner V., Verner F.

Postolka - Štefek, Eliáš, Paluka, Votruba A., Schaller, Linhart, Svoboda, Kopecký, Šulek, Votruba B.

Náhradníci: Dutchuk

Rozhodčí:Kolář Václav - Cvrk Miroslav. Delegát: Vošmik Václav.
Počet diváků:80

 

Hodnocení trenéra Pariho: Hosté nastoupili do utkání s tím, že s námi nemají co ztratit a bylo zřejmé, že nás čeká těžké utkání. První velkou šanci bravurně zlikvidoval skvělým zákrokem hostující brankář a tím vzal našim střelcům potřebný klid v zakončování. Celý poločas jsme dobývali branku, ale buď jsme ji netrefili, nebo kluky vychytal brankář. Naštěstí jsme brejky likvidovali, a tak se šlo do kabin za stavu 0:0. Druhý poločas začal podobně. Až v 53. minutě vstřelil první branku Vlasta Hendrych. Poté se kluci zklidnili a přidali další branky. Hráči si zaslouží pochvalu za trpělivost při dobývání a za koncentraci v defenzívě, protože soupeře nepustili do jediné šance.

 



Archiv

Partneři